МДПУ репозиторій

Підвищення якості вищої педагогічної іншомовної освіти як результат рефлексії в освітньому процесі. 2.5. Підготовка магістрантів педагогічних спеціальностей до роботи з англомовною науковою статтею

Маслова, А. В. та Гончарова, О. А. (2022) Підвищення якості вищої педагогічної іншомовної освіти як результат рефлексії в освітньому процесі. 2.5. Підготовка магістрантів педагогічних спеціальностей до роботи з англомовною науковою статтею. Інший. ТОВ «Колор Принт», Мелітополь.

[img] Text
11. стаття Маслова, Гончарова.pdf - Опублікована Версія

Скачати (261kB)

Резюме

Одним із найважливіших складників професійної підготовки магістрантів педагогічних спеціальностей є їх готовність до науково-дослідної діяльності, яка надає можливість вченим-початківцям ефективно спілкуватись в академічному середовищі; швидко та якісно переробляти великі обсяги наукової інформації, надрукованої рідною та іноземною мовами; знайомитись із останніми інноваціями зарубіжних колег в сфері освіти; адекватно перекладати складні наукові тексти за фахом на рідну мову і навпаки; представляти власні наукові доробки як у письмовій формі у вигляді анотацій, тез, наукових статей англійською мовою, так і усно (наукові доповіді, дискусії на міжнародних конференціях та семінарах). Все перераховане вище неможливо без оволодіння магістрантами навичками читання неадаптованих англомовних наукових статей.

Тип елементу : Монографія (Інший)
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
P Мова та література > PE Англійська мова
Підрозділи: Філологічний факультет > Кафедра методики викладання германських мов
Користувач, що депонує: Кафедра методики викладання германських мов
Дата внесення: 09 Жов 2023 10:31
Останні зміни: 09 Жов 2023 10:31
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/13144

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу