Сліпчук, Т. Р. (2021) Культура кизилу в Україні. ІІ наукова інтернет-конференція молодих вчених «Сучасні проблеми природничих наук», 6 грудня 2021 р.. с. 10-12.
Text
Культура кизилу в Україні.pdf Скачати (1MB) |
Резюме
Кизил (дерен справжній) Cornus mas L. - цінна плодова, лікарська, технічна, декоративна та ґрунтозахисна рослина. Високі харчові та лікарські властивості кизилу обумовлені наявністю у плодах пектинових речовин, легкозасвоюваних глюкози та фруктози, вітамінів, мінеральних солей – заліза, калію, кальцію, фосфору, магнію, які добре впливають на хворих із захворюваннями серцево-судинної системи.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | Q Наука > QK Ботаніка S Сільське господарство > SB Рослинні культури |
Підрозділи: | Учасники-партнери репозиторію МДПУ |
Користувач, що депонує: | Кафедра ботаніки і садово-паркового господарства |
Дата внесення: | 20 Груд 2021 01:05 |
Останні зміни: | 20 Груд 2021 01:09 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/12496 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |