МДПУ репозиторій

Психологічні ресурси в умовах життєвої та суспільної кризи: соціальний та особистісний виміри. Особливості емоційних станів студентів-першокурсників в умовах життєвої та суспільної кризи

Шевченко, С. В. та Варіна, Г. Б. (2021) Психологічні ресурси в умовах життєвої та суспільної кризи: соціальний та особистісний виміри. Особливості емоційних станів студентів-першокурсників в умовах життєвої та суспільної кризи. Інший. ФОП Вишемирський В. С..

[img] Text
7-Варіна_Шевченко_Монографія_Херсон.pdf

Скачати (13MB)

Резюме

У сучасних умовах трансформаційних змін, життєвої та ситуаційної кризи - російська агресія, нестабільна політична та економічна ситуація, пандемія COVID-19 - значно зростає емоційна інтенсивність та напруженість праці, стресогенні фактори вливають на сучасну особистість, обумовлюючи виникнення психо-емоційного напруження, стросові стани та різного роду психосоматичні прояви.Такий стресовий стан людини є одночасно причиною й наслідком виникнення в неї хронічної перевтоми.Проблема емоційного стану людини завжди займала одне з головних місць у дослідженнях учених різних країн світу. Емоційна сфера людини є однією з найбільш складних у психічній саморегуляції діяльності індивіда, вона пов язана з усіма психічними процесами, властивостями й станами особистості.

Тип елементу : Монографія (Інший)
Теми: B Філософія. Психологія. Релігія > BF Психологія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут соціально-педагогічної та мистецької освіти > Кафедра психології
Користувач, що депонує: Користувачі 4413 не знайдено.
Дата внесення: 26 Лист 2021 21:48
Останні зміни: 26 Лист 2021 21:48
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/12315

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу