МДПУ репозиторій

Методичний довідник учителя-логопеда: навч.-метод. посіб. (Зміст)

Яковенко, І. О. та Солонська, А. А. (2021) Методичний довідник учителя-логопеда: навч.-метод. посіб. (Зміст). Люкс, Мелітополь.

[img] Text (Методичний довідник учителя-логопеда: навч.-метод. посіб.)
Метод довідниу учителя-логопеда.pdf

Скачати (619kB)

Резюме

У навчально-методичному посібнику висвітлено особливості логопедичної роботи з дітьми з порушеннями мовлення. Посібник містить дві частини: методичну (у якій звернено увагу на вікові особливості мовленнєвого розвитку дитини, діагностику мовленнєвих порушень та класифікацію відповідно до МКХ-10; висвітлено етапи та методику логопедичної роботи по виправленню звуковимови у дітей; окреслено особливості логопедичного масажу) та практичну (представлено логопедичні ігри та вправи для дітей з порушеннями мовлення. Видання призначено для вчителів-логопедів, вихователів інклюзивних груп, асистентів вихователів інклюзивних груп та здобувачів вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта освітньо-професійної програми: “Дошкільна освіта. Логопедіяˮ.

Тип елементу : Книга
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
L Освіта > LC Спеціальні аспекти освіти > LC5201 Додаткова освіта. Доросла освіта. Неперервна Освіта
Підрозділи: Навчально-науковий інститут соціально-педагогічної та мистецької освіти > Кафедра дошкільної освіти і соціальної роботи
Користувач, що депонує: Кафедра дошкільної освіти і соціальної роботи
Дата внесення: 11 Жов 2021 12:33
Останні зміни: 11 Жов 2021 12:33
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/12185

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу