MDPU Repository

Аналіз основних складових економічного потенціалу підприємств готельного господарства

Гурбик, Ю. Ю. and Брожина, А. С. (2021) Аналіз основних складових економічного потенціалу підприємств готельного господарства. Матеріали X Всеукр. наук.-практ. конф. (Бердянськ, 21 квітня 2021 р.). pp. 105-107.

[img] Text
Тези Гурбик, Брожина.pdf

Download (324kB)

Abstract

Складні умови розвитку сучасного готельного господарства, спричинені поширенням пандемії COVID-19 вимагають від топ-менеджменту готельних підприємств визначати перспективу розвитку й приймати управлінські рішення засновані на ефективному управлінні та використанні складових економічного потенціалу підприємства.

Item Type: Article
Subjects: G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм
Divisions: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Depositing User: Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Date Deposited: 15 Jun 2021 13:37
Last Modified: 15 Jun 2021 13:37
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11939

Actions (login required)

View Item View Item