Гурбик, Ю. Ю. та Брожина, А. С. (2021) Аналіз основних складових економічного потенціалу підприємств готельного господарства. Матеріали X Всеукр. наук.-практ. конф. (Бердянськ, 21 квітня 2021 р.). с. 105-107.
Text
Тези Гурбик, Брожина.pdf Скачати (324kB) |
Резюме
Складні умови розвитку сучасного готельного господарства, спричинені поширенням пандемії COVID-19 вимагають від топ-менеджменту готельних підприємств визначати перспективу розвитку й приймати управлінські рішення засновані на ефективному управлінні та використанні складових економічного потенціалу підприємства.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм |
Підрозділи: | Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу |
Користувач, що депонує: | Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу |
Дата внесення: | 15 Черв 2021 13:37 |
Останні зміни: | 15 Черв 2021 13:37 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11939 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |