МДПУ репозиторій

Аналіз основних складових економічного потенціалу підприємств готельного господарства

Гурбик, Ю. Ю. та Брожина, А. С. (2021) Аналіз основних складових економічного потенціалу підприємств готельного господарства. Матеріали X Всеукр. наук.-практ. конф. (Бердянськ, 21 квітня 2021 р.). с. 105-107.

[img] Text
Тези Гурбик, Брожина.pdf

Скачати (324kB)

Резюме

Складні умови розвитку сучасного готельного господарства, спричинені поширенням пандемії COVID-19 вимагають від топ-менеджменту готельних підприємств визначати перспективу розвитку й приймати управлінські рішення засновані на ефективному управлінні та використанні складових економічного потенціалу підприємства.

Тип елементу : Стаття
Теми: G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм
Підрозділи: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Користувач, що депонує: Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Дата внесення: 15 Черв 2021 13:37
Останні зміни: 15 Черв 2021 13:37
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11939

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу