Гурбик, Ю. Ю. та Дегтярьова, Д. С. (2021) Значення стратегічного планування для розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства. Матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет- конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). с. 287-288.
Text
Тези Гурбик, Дегтярьова.pdf Скачати (348kB) |
Резюме
Функція планування є основним та першочерговим інструментом в системі менеджменту підприємств готельно-ресторанного господарства. Планування допомагає визначити систему дії та рішень, які ведуть до досягнення підприємствами готельно-ресторанного господарства поставлених цілей та завдань.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм |
Підрозділи: | Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу |
Користувач, що депонує: | Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу |
Дата внесення: | 15 Черв 2021 13:37 |
Останні зміни: | 15 Черв 2021 13:37 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11936 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |