МДПУ репозиторій

Фізична підготовка молоді в умовах пандемії: проблеми, інновації, рекомендації: матеріали регіонального круглого столу (Дніпро, 22 квітня 2021р.)

Савіщенко, В. М. та Скрипченко, І. Т. та Грибан, В. Г. та Нестеренко, Н. А., eds. (2021) Фізична підготовка молоді в умовах пандемії: проблеми, інновації, рекомендації: матеріали регіонального круглого столу (Дніпро, 22 квітня 2021р.). Дніпроп. держ. ун-т внутр. справ, Дніпро.

[img] Text
Збірник.pdf

Скачати (4MB)

Резюме

Збірник містить матеріали Регіонального круглого столу, в якому взяли участь науковці, викладачі та здобувачі вищих навчальних закладів та наукових установ Дніпропетровського регіону та України, а також фахівці-практики з фізичного виховання та спорту. Тематика публікацій охоплює актуальні проблеми та розвиток фізичного виховання молоді в умовах карантинних заходів, актуальні питання фізичного виховання у закладах вищої освіти, інновації при організації занять спортом та фізичною культурою в сучасних умовах, здоров’язбережувальні технології у фізичному вихованні актуальні питання розвитку фізичних та спеціальних фізичних якостей, профессійно-прикладна фізична підготовка, санітарно-гігієнічні вимоги та організація безпеки при заняттях спортом та фізичною культурою для різних груп населення, проблеми організації фізичного виховання при дистанційній формі навчання, актуальні питання оцінки здоров’я та функціонального стану молоді, яка займається спортом. Матеріали круглого столу можуть бути використані в науково-дослідній роботі та навчальному процесі ЗВО

Тип елементу : Книга
Теми: H Суспільні науки > H Суспільні науки (Загальне)
Підрозділи: Учасники-партнери репозиторію МДПУ
Користувач, що депонує: Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Дата внесення: 03 Черв 2021 11:36
Останні зміни: 03 Черв 2021 11:36
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11819

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу