МДПУ репозиторій

Формування інформаційно-комунікаційної компетентності молодших школярів на уроках трудового навчання

Гузь, В. В. та Дубяга, С. М. (2020) Формування інформаційно-комунікаційної компетентності молодших школярів на уроках трудового навчання. Науковий вісник Мелітопольського державного педагогічного університету серія: Педагогіка, 24 (1). с. 36-42.

[img]
Перегляд
Text
Педагогика_24 (доі)-36-42.pdf

Скачати (261kB) | Перегляд

Резюме

У статті порушено проблему набуття інформаційно-комунікаційної компетентності учнями початкових класів на уроках трудового навчання. Висвітлено основні педагогічні умови формування засад підготовки молодших школярів шляхом активного використання інформаційно-комунікаційних технологій. Визначено складники інформаційно-комунікаційної компетентності, позитивні й негативні сторони впровадження ІКТ в освітні процеси, які суттєво впливають на формування нового якісного змісту освіти, а також на зміну її організаційних форм та методів, необхідних для формування інформаційно-комунікаційної компетентності молодших школярів на уроках трудового навчання.

Тип елементу : Стаття
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB1501 Початкова освіта
Підрозділи: Навчально-науковий інститут соціально-педагогічної та мистецької освіти > Кафедра початкової і спеціальної освіти > Фахові видання
Користувач, що депонує: Кафедра початкової і спеціальної освіти Шевченко Ю.М.
Дата внесення: 12 Січ 2021 14:01
Останні зміни: 25 Трав 2021 11:39
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11350

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу