МДПУ репозиторій

Тоталітарний режим як джерело злочинності та криміногену: ідеологічний аспект

Ситник, О. М. та Середа, Юлія (2020) Тоталітарний режим як джерело злочинності та криміногену: ідеологічний аспект. Кримінологічна безпека населених пунктів: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Маріуполь, 31 липня). с. 317-325.

[img]
Перегляд
Text
Ситник-Середа-ТОТАЛІТАРНИЙ РЕЖИМ ЯК ДЖЕРЕЛО.pdf

Скачати (258kB) | Перегляд

Резюме

Тоталітарний режим, який був встановлений більшовиками, контролював усі сфери життя суспільства. Він суворо диктував і нав’язував усім і кожному зокрема, як потрібно жити, мислити, поводити себе. Влада вимагала від народу постійної відданості й підтримки, жорстоко придушувала будь-які прояви інакомислення. Формування суспільної ідеології страху було чи не найвідповідальнішою ділянкою в роботі радянських і партійних органів.

Тип елементу : Стаття
Додаткова інформація: Ситник О. М. Тоталітарний режим як джерело злочинності та криміногену: ідеологічний аспект / О. М. Ситник, Ю. Середа // Кримінологічна безпека населених пунктів : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 31 липня 2020 р. – Маріуполь, 2020. - С. 317-325.
Теми: D Всесвітня історія та історія Старого Світу > DK Росія. Радянський Союз. Колишні радянські республіки
D Всесвітня історія та історія Старого Світу > DK Росія. Радянський Союз. Колишні радянські республіки > Історія України
Підрозділи: Природничо-географічний факультет > Кафедра історії та археології
Користувач, що депонує: Кафедра історії
Дата внесення: 30 Груд 2020 12:46
Останні зміни: 25 Жов 2021 13:00
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11253

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу