МДПУ репозиторій

Особливості використання техніки об’ємної пісочної мандали «грані власного я» в процесі корекції почуття провини у батьків, які виховують дитину з інвалідизуючим захворюванням

Ковальова, Ольга та Варіна, Ганна (2020) Особливості використання техніки об’ємної пісочної мандали «грані власного я» в процесі корекції почуття провини у батьків, які виховують дитину з інвалідизуючим захворюванням. Інноваційні арт-терапевтичні технології: зб. наук. статей міжнар. наук. інтернет-конф., 12 берез. 2020 р.. с. 14-24.

[img]
Перегляд
Text
ВАРІНА-КОВАЛЬОВА_стаття.pdf

Скачати (1MB) | Перегляд

Резюме

У статті проаналізовані можливості використання техніки об՚ємної пісочної мандали «Грані власного Я» в процесі психологічного супроводу батьків, які виховуєть дітей з інвалідизацією, на етапі роботи з травматизуючим почуттям провини. У роботі детально описується етапи проведення техніки та аналізується ефективність використання відповідної техніки в процесі корекції неконструктивних форм поведінки батьків; корекції ставлення до хвороби дитини; корекції внутрішнього психологічного стану батьків.

Тип елементу : Стаття
Теми: B Філософія. Психологія. Релігія > BF Психологія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут соціально-педагогічної та мистецької освіти > Кафедра психології
Користувач, що депонує: Користувачі 4413 не знайдено.
Дата внесення: 17 Груд 2020 14:29
Останні зміни: 26 Жов 2021 21:00
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11065

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу