МДПУ репозиторій

Особливості кадрового менеджменту у сфері туризму та готельно-ресторанному бізнесі

Марченко, О. А. та Сальнікова, М. В. (2020) Особливості кадрового менеджменту у сфері туризму та готельно-ресторанному бізнесі. In: ІІ Міжнародний науковий форум «NEW ECONOMICS - 2020», 31 жовтня 2020 р., м. Київ.

[img]
Перегляд
Text
NEW ECONOMICS 2020 Марченко О.А..pdf

Скачати (435kB) | Перегляд

Резюме

У сучасному менеджменті підприємств сфери туристичного та готельно-ресторанного господарства все більшого значення набувають мотиваційні аспекти. Мотивація персоналу є основним засобом забезпечення оптимального використання їх ресурсів, мобілізації наявного кадрового потенціалу. Основна мета процесу мотивації ґрунтується на отриманні максимальної віддачі від використання наявних трудових ресурсів, що дає змогу підвищити загальну результативність і прибутковість діяльності туристичних підприємств зокрема

Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (Інший)
Теми: G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм
Підрозділи: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Користувач, що депонує: Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Дата внесення: 11 Груд 2020 12:34
Останні зміни: 11 Груд 2020 12:34
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/10982

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу