МДПУ репозиторій

Казки для дружної сім’ї: наочно-навчальні матеріали для здобувачів спеціальності 053 Психологія, 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта

Матвієнко, Н. Б. та Прокоф’єва, О. О. та Гармаш, О. Л. та Гармаш, А. Б. (2020) Казки для дружної сім’ї: наочно-навчальні матеріали для здобувачів спеціальності 053 Психологія, 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта. Люкс, Мелітополь.

[img] Text
сказки 2_13.05.pdf - Опублікована Версія

Скачати (4MB)

Резюме

Видання є збіркою унікальних творів психолінгвістичного характеру, в яких представлено притчі-казки та оповідання для дорослих, які виховують дітей з особливими потребами, а також казки та оповідання для незвичайних дітей. Автори ставлять перед собою мету поліпшити емоційний стан дорослих, які виховують і працюють з дітьми з особливими потребами в умовах інклюзивної освіти; сформувати позитивний настрій шляхом усвідомлення того, що унікальність є однією з граней норми; виховати толерантне ставлення всіх дітей та їх батьків до дітей з особливими потребами; включити казкотерапію в дозвілля сучасної сім’ї. Наочно-навчальні матеріали створені для здобувачів спеціальностей 053 Психологія, 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта. Матеріали будуть корисні також сім’ям, які виховують дітей з особливими потребами, а також широкому колу читачів.

Тип елементу : Книга
Теми: B Філософія. Психологія. Релігія > BF Психологія
L Освіта > L Освіта (Загальне)
L Освіта > LT Підручники
P Мова та література > PZ Дитяча література
Підрозділи: Навчально-науковий інститут соціально-педагогічної та мистецької освіти > Кафедра психології
Користувач, що депонує: О.О. Прокоф'єва
Дата внесення: 03 Груд 2020 15:28
Останні зміни: 26 Жов 2021 21:12
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/10937

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу