МДПУ репозиторій

Педагогічна інноватика: досвід та перспективи Нової української школи. Методика застосування грошових знаків в шкільному курсі «Географія. Материки і океани»

Байтеряков, О. З. та Донченко, Л. М. (2019) Педагогічна інноватика: досвід та перспективи Нової української школи. Методика застосування грошових знаків в шкільному курсі «Географія. Материки і океани». Інший. ТОВ "Колор Принт", Мелітополь.

[img] Text
Байтеряков ОЗ_Доненко ЛМ..pdf

Скачати (3MB)

Резюме

Переваги застосування грошових знаків у шкільному курсі географії полягають у звичності їх використання в повсякденному житті і незвичності застосування як джерела інформації, розмаїтті змісту їх зображення, періодичності видання ювілейних та пам’ятних монет, привабливому зовнішньому вигляді, можливості знайти нове хобі, а також у різноманітності методичних прийомів їх використання. За допомогою банкнот і монет учитель має змогу розширити уявлення учнів про джерела географічної інформації з одного боку та продемонструвати важливість географічних знань для пояснення дизайну грошових знаків з іншого. Їх застосування на уроках дозволить урізноманітнити види навчальної діяльності, внести елементи новизни у традиційні завдання. Яскравий, привабливий вигляд грошових знаків дозволяє розглядати їх як художню мініатюру та підвищує зацікавленість учнів до виконання завдань.

Тип елементу : Монографія (Інший)
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB1603 Середня освіта. Вищі школи
Підрозділи: Природничо-географічний факультет > Кафедра туризму, соціально-економічної географії та краєзнавства
Користувач, що депонує: Кафедра географії та туризму
Дата внесення: 22 Лип 2020 10:10
Останні зміни: 22 Лип 2020 10:10
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/10468

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу