МДПУ репозиторій

Методичні рекомендації до мовленнєвої практики з німецької мови для здобувачів першого рівня вищої освти (бакалавр) з дисципліни «Практичний курс німецької мови з мовленнєвою практикою та курсовою роботою»

Лебєдєва, О. А. (2020) Методичні рекомендації до мовленнєвої практики з німецької мови для здобувачів першого рівня вищої освти (бакалавр) з дисципліни «Практичний курс німецької мови з мовленнєвою практикою та курсовою роботою». [Навчальний матеріал]

[img] Text
Методичка мовна практика.pdf

Скачати (934kB)

Резюме

«Методичні рекомендації до мовленнєвої практики з німецької мови» розраховані для аудиторної та самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальностей 014.022 «Середня освіта. Німецька мова і література» та 014.021 «Середня освіта. Англійська мова і література» (освітньо-кваліфікаційний рівень: бакалавр), які вивчають німецьку мову як основну на І курсі або як другу іноземну на ІІ курсі. Різноманітні вправи та завдання відповідають тематиці дисципліни «Практичний курс німецької мови з мовленнєвою практикою та курсовою роботою» розроблені з урахуванням принципів сучасної комунікативної методики навчання іноземної мови і спрямовані на розбудову словникового запасу та розвиток і закріплення навичок усного мовлення на базовому рівні.

Тип елементу : Навчальний матеріал
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
P Мова та література > PD Германські мови
Підрозділи: Філологічний факультет > Кафедра методики викладання германських мов
Користувач, що депонує: Кафедра германської філології
Дата внесення: 01 Лип 2020 09:50
Останні зміни: 01 Лип 2020 09:50
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/10307

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу