МДПУ репозиторій

Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Інтерпретація художнього тексту основною іноземною мовою» (для студентів філологічного факультету)

Надольська, Ю. А. та Єпіфанцева, Л. А. та Фесенко, Є. В. (2019) Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Інтерпретація художнього тексту основною іноземною мовою» (для студентів філологічного факультету). [Навчальний матеріал]

[img] Text
Метод_реком_до практ. зан_ Інтерпретаціяdoc.pdf
Restricted to Тільки зареєстровані користувачі

Скачати (842kB)

Резюме

Методичні рекомендації призначені для студентів ІІІ курсу філологічного факультету, що вивчають німецьку мову як основну іноземну. Дані рекомендації складаються з двох частин. У теоретичній частині розглядаються основні положення і поняття з дисципліни «Інтерпретація художнього тексту основною іноземною мовою». Практична частина містить тексти німецькомовних авторів, а також завдання, які ґрунтуються на термінологічній лексиці, що вимагає попереднього уважного ставлення студентів до словників різних типів, зокрема – спеціальних термінологічних. Навчальний матеріал відповідає освітнім стандартам та типовим навчальним програмам вишів України. Методичні рекомендації можуть бути використані на семінарських заняттях, а також під час проведення самостійної роботи.

Тип елементу : Навчальний матеріал
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
L Освіта > LB Теорія і практика освіти
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
P Мова та література > PD Германські мови
Підрозділи: Філологічний факультет > Кафедра методики викладання германських мов
Користувач, що депонує: Кафедра германської філології
Дата внесення: 01 Лип 2020 06:22
Останні зміни: 01 Лип 2020 06:22
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/10204

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу