МДПУ репозиторій

Актуалізація питання індивідуальної освітньої траєкторії майбутнього вчителя музичного мистецтва у контексті цивілізаційних освітніх тенденцій та сучасної педагогіки вищої освіти

Колоніна, Л. Г. (2017) Актуалізація питання індивідуальної освітньої траєкторії майбутнього вчителя музичного мистецтва у контексті цивілізаційних освітніх тенденцій та сучасної педагогіки вищої освіти. Фаховий науковий збірник “Мелітопольський вісник”, 2 (19). с. 214-219.

[img]
Перегляд
Text
Фахова Мелик 2018.pdf

Скачати (583kB) | Перегляд

Резюме

У статті розглянуто підходи до вивчення питання формування індивідуальної освітньої траєкторії, зокрема майбутнього вчителя музичного мистецтва, у контексті освітніх цивілізаційних тенденцій. Акцентовано на нормативних документах, що актуалізують питання індивідуальної освітньої траєкторії, а також на сучасних наукових дослідженнях, у яких висвітлюються окремі аспекти індивідуалізації професійної освіти. Наведено статистичні дані, що констатують факт фрагментарного й несистемного впровадження особистісно- орієнтованої освіти в організаційно-навчальний процес професійної підготовки майбутнього вчителя музичного мистецтва. Обґрунтовано необхідність уведення індивідуальної освітньої траєкторії в музичну освіту.

Тип елементу : Стаття
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
Підрозділи: Учасники-партнери репозиторію МДПУ
Користувач, що депонує: Л. Колоніна
Дата внесення: 07 Лип 2020 09:38
Останні зміни: 07 Лип 2020 09:38
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/10135

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу