Арабаджи, О. С. (2018) Традиція приготування караїмських пиріжків (етъ аякълакъ) – рецепти караїмів Мелітополя як елемент нематеріальної культурної спадщини Запорізького краю. Нематеріальна культурна спадщина як сучасний туристичний ресурс: досвід, практики, інновації: тези доповідей ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. фестиваль, (Київ, 25–26 жовт., 2018 р.). pp. 338-343.
![Арабаджи О.С.pdf [thumbnail of Арабаджи О.С.pdf]](https://eprints.mdpu.org.ua/style/images/fileicons/text.png)
Арабаджи О.С.pdf
Download (728kB)
Abstract
Про національну кухню караїмів сьогодні відомо більше, ніж про сам народ. Особливість караїмської кухні полягає у вживанні та поєднанні різних видів баранини з тістом. На історичній території проживання караїмів у Криму здавна уславленими були саме караїмські пиріжки з баранини (етъ аякълакъ).
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | G Географія, Антропологія, Рекреація > GT Звичаї та традиції |
Divisions: | Природничо-географічний факультет > Кафедра туризму, соціально-економічної географії та краєзнавства |
Depositing User: | Users 31 not found. |
Date Deposited: | 29 Jan 2020 09:51 |
Last Modified: | 11 Jun 2020 06:45 |
URI: | https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/8537 |