Bogdan Khmelnitsky Melitopol State Pedagogical University

Традиція приготування караїмських пиріжків (етъ аякълакъ) – рецепти караїмів Мелітополя як елемент нематеріальної культурної спадщини Запорізького краю

Арабаджи, О. С. (2018) Традиція приготування караїмських пиріжків (етъ аякълакъ) – рецепти караїмів Мелітополя як елемент нематеріальної культурної спадщини Запорізького краю. Нематеріальна культурна спадщина як сучасний туристичний ресурс: досвід, практики, інновації: тези доповідей ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. фестиваль, (Київ, 25–26 жовт., 2018 р.). pp. 338-343.

[thumbnail of Арабаджи О.С.pdf] Text
Арабаджи О.С.pdf

Download (728kB)

Abstract

Про національну кухню караїмів сьогодні відомо більше, ніж про сам народ. Особливість караїмської кухні полягає у вживанні та поєднанні різних видів баранини з тістом. На історичній території проживання караїмів у Криму здавна уславленими були саме караїмські пиріжки з баранини (етъ аякълакъ).

Item Type: Article
Subjects: G Географія, Антропологія, Рекреація > GT Звичаї та традиції
Divisions: Природничо-географічний факультет > Кафедра туризму, соціально-економічної географії та краєзнавства
Depositing User: Users 31 not found.
Date Deposited: 29 Jan 2020 09:51
Last Modified: 11 Jun 2020 06:45
URI: https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/8537

Actions (login required)

View Item
View Item