МДПУ репозиторій

Елементи, в яких Відділ: "Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін" та Рік: 2023

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Група по: Автори | Тип елементу | Немає групування
Перейти до: Інший
Число елементів: 37.

Інший

Авраімов, Дмитро Іванович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Динаміка швидкісних здібностей дітей середнього шкільного віку в процесі занять тхеквондо". Запоріжжя.

Андросенко, Михайло Олександрович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Моніторинг фізичного розвитку дітей середнього шкільного віку в процесі занять волейболом". Запоріжжя.

Варін, Олександр Васильович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Особливості розвитку життєстійкості та адаптивності вчителя фізичної культури". Запоріжжя.

Венгелайтес, Ілля Олександрович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Сучасні вектори фізичної та технічної підготовки футболістів-початківців". Запоріжжя.

Вихівська, Марія Григорівна (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Комплексне оздоровлення здобувачів вищої освіти в процесі професійної підготовки". Запоріжжя.

Вінник, Андрій Віталійович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Моделювання оздоровчої діяльності старшокласників у закладах позашкільної освіти". Запоріжжя.

Гаврюшенко, Анастасія Валеріївна (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Фізкультурно-оздоровчий контент в системі фізичного виховання початкової школи". Запоріжжя.

Грицканюк, Юлія Петрівна (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Система педагогічних умов підготовки вчителя фізичної культури до виховної роботи зі школярами". Запоріжжя.

Доменюк, Ірина Ігорівна (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Розвиток швидкісних здібностей у дітей молодшого шкільного віку засобами рухливих ігор". Запоріжжя.

Занкова, Олександра Миколаївна (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Фізкультурно-оздоровча технологія вдосконалення фізичної підготовленості здобувачів вищої освіти". Запоріжжя.

Зіменов, Станіслав Олександрович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Специфіка процесу фізичного виховання здобувачів середньої освіти профільних ліцеїв". Запоріжжя.

Конікова, Наталія Олексіївна (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Характеристика фізичної підготовленості дітей молодшого шкільного віку в процесі використання рухливих ігор". Запоріжжя.

Крамаренко, Олександр Олександрович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Сучасна державна політика у сфері фізичної культури і спорту". Запоріжжя.

Кругова, Юлія Михайлівна (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Підвищення функціональних можливостей підлітків з використанням засобів оздоровчої аеробіки". Запоріжжя.

Крупініч, Віталій Олександрович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Мотивація до занять фізичною культурою учнів середніх класів в закладах освіти". Запоріжжя.

Кулябіна, Анна Олександрівна (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Розвиток емоційно-вольової та пізнавальної сфери особистості засобами та методами фізичного виховання". Запоріжжя.

Кумоняєв, Станіслав Юрійович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Формування професійного саморозвитку майбутніх фахівців фізичного виховання у процесі магістерської практики". Запоріжжя.

Куян, Максим Петрович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Архітектура тренувальних навантажень під час занять хортингом у закладі фахової передвищої освіти в контексті гурткової роботи". Запоріжжя.

Леонтьєв, Олександр Сергійович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Дидактичні засади формування здоровʼязбережувальних компетентностей дорослого населення громадськими організаціями у США". Запоріжжя.

Лисенко, Ілля Ігорович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Особливості фізичної підготовки волейболісток на базовому етапі багаторічного циклу підготовки". Запоріжжя.

Литвиненко, Сергій Вікторович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Фізичне виховання дітей 5-7 років у спортивних установах США". Запоріжжя.

Луценко, Іван Валерійович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Система оздоровчо-спортивної роботи в університетах США (на прикладі університету центрального Арканзасу)". Запоріжжя.

Луценко, Сергій Сергійович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Обґрунтування потреби формування підприємницьких якостей у фахівців спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура)". Запоріжжя.

Ляшенко, Сергій Вікторович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Технологія розвитку спеціальної витривалості легкоатлетів 13-14 років". Запоріжжя.

Назаренко, Василь Станіславович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Синергічний підхід до використання гідрокінезотерапії у фізичному вихованні дітей середнього шкільного віку зі сколіозом". Запоріжжя.

Нейчев, Дмитро Васильович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Використання вправ системи Пілатес на заняттях з фізичного виховання здобувачів вищої освіти спеціальної медичної групи". Запоріжжя.

Новік, Олексій Олексійович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Техніко-тактична підготовка юних футболістів 13-14 років в річному циклі тренування". Запоріжжя.

Пирх, Євген Олександрович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Розвиток швидкісних якостей у дітей молодшого шкільного віку, що займаються легкою атлетикою". Запоріжжя.

Подибайло, Юрій Юрійович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Вдосконалення рухових здібностей здобувачів середньої освіти старших класів у процесі занять футболом". Запоріжжя.

Попович, Марія Юріївна (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Фізичний розвиток і формування фізичної підготовленості школярів 11-17 років засобами додаткових занять легкою атлетикою". Запоріжжя.

Радіоненко, Маргарита Олегівна (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Здоров’язбережульвальні технології на уроках фізичної культури у початковій школі". Запоріжжя.

Середа, Віталій Вікторович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Структура та зміст фізичної й технічної підготовки юних футболістів". Запоріжжя.

Синяговська, Тетяна Миколаївна (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Системне використання комплексних статичних вправ у фізичному вихованні дівчат старшого шкільного віку зі сколіозом". Запоріжжя.

Четверик, Володимир Миколайович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Розвиток фізичної культури учнів середнього шкільного віку засобами рухливих ігор". Запоріжжя.

Чуб, Віктор Олександрович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Удосконалення структури змагальної діяльності юних боксерів на етапі попередньої базової підготовки". Запоріжжя.

Щирий, Владислав Валерійович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Організація педагогічного забезпечення для фізкультурно-оздоровчих клубів". Запоріжжя.

Яцко, Паранзем Авазівна (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Поєднання активної інтервальної дієти з фітнесом як засіб нормалізації ваги жінок середнього віку". Запоріжжя.

Цей список був створений у Sun Jun 30 03:40:48 2024 EEST.