МДПУ репозиторій

Елементи, в яких Відділ: "Кафедра початкової і спеціальної освіти" та Рік: 2022

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Перейти до: Б | В | Д | К | М | Н | П | Ф | Ч | Ш | Щ
Число елементів: 22.

Б

Бабенко, Яна Юріївна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Розвиток пізнавальної активності молодших школярів у процесі ігрової діяльності засобами LEGO». Запоріжжя.

Безноско, Олеся Анатоліївна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Особливості формування екологічної компетентності молодших школярів в сучасній початковій школі». Запоріжжя.

Бондаренко, Наталя Олексіївна (2022) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістра» на тему «Соціальна адаптація молодших школярів з особливими освітніми потребами». Запоріжжя.

Будко, Євгенія Євгенівна (2022) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Виховання гуманного ставлення молодших школярів до живої природи при вивченні природничої освітньої галузі». Запоріжжя.

Бусигіна, Оксана Петрівна (2022) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістра» на тему «Формування лексичної компетентності учнів першого класу з ЗНМ». Запоріжжя.

В

Важова, Інна Василівна (2022) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістра» на тему «Патріотичне виховання молодших школярів в умовах Нової української школи». Запоріжжя.

Вовк, Маргарита Валентинівна (2022) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістра» на тему «Психолого-педагогічні умови інклюзії молодших школярів з руховими порушеннями». Мелітополь.

Воробйова, Лілія Романівна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» на тему «Розвиток зв’язного мовлення дітей старшого дошкільного віку засобами логопедичної ритміки». Мелітополь.

Д

Демішева, Маргарита Олександрівна (2022) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістра» на тему «Ігрова терапія як метод успішної соціалізації дітей з розладом аутистичного спектру на прикладі ізраїльсьскої освіти». Запоріжжя.

К

Колодіна, Олександра Олександрівна (2022) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістра» на тему «Педагогічні умови організації пошуково-дослідницької діяльності молодших школярів». Запоріжжя.

Комар, Валентина Миколаївна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Формування моральної свідомості учнів початкових класів у процесі громадянського виховання». Запоріжжя.

Косенкова, Аліна Олександрівна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Особливості використання інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі НУШ». Запоріжжя.

М

Мигуля, Олена Дмитрівна (2022) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Особливості естетичного виховання молодших школярів засобами природи». Запоріжжя.

Н

Нетреба, Марина Михайлівна (2022) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Значення ігрової діяльності в екологічному вихованні молодших школярів». Запоріжжя.

П

Партека, Альона Вікторівна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Розвиток літературної творчості молодших школярів на уроках читання». Мелітополь.

Петренко, Анастасія Олександрівна (2022) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістра» на тему « Формування соціокультурної компетенції молодших школярів при вивченні англійської мови в умовах Нової укранської школи». Запоріжжя.

Поліщук, Вікторія Миколаївна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Формування суспільних цінностей у молодшому шкільному віці». Мелітополь.

Приходько, Аліна Вікторівна (2022) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістра» на тему «Формування соціально-комунікативних навичок молодших школярів з розладами спектру аутизму». Запоріжжя.

Ф

Фрунза, Віра Олександрівна (2022) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Організація просвітницької діяльності молодших школярів у галузі сучасної екологічної освіти». Запоріжжя.

Ч

Чижова, Ксенія Андріївна (2022) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістра» на тему «Засоби образотворчого мистецтва у розвитку міжособистісного спілкування молодших школярів». Запоріжжя.

Ш

Шульга, Юлія Русланівна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Розвиток творчого мислення молодших школярів на уроках літературного читання». Мелітополь.

Щ

Щербатий, Данило Васильович (2022) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістра» на тему «Духовно-моральне виховання молодших школярів під час проведення уроків з англійської мови». Запоріжжя.

Цей список був створений у Sun May 19 02:55:26 2024 EEST.