Елементи, в яких Відділ: "Фахові видання" та Рік: 2020
Число елементів: 2. ММайборода, Д. О. та Данченко, О. О. та Здоровцева, Л. М. та Федорко, А. С. та Данченко, М. М. та Загорко, Н. П. (2020) Екстракт вівса як технологічний засіб підвищення якості м’яса гусей. Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки, 1 (20). с. 203-212. ISSN 2078-0877 ФФедорко, А. С. та Данченко, О. О. та Яковійчук, О. В. (2020) Прооксидантно-антиоксидантна рівновага у тканинах серця і мозку гусей за ембріонального та раннього постнатального онтогенезу. Наукові доповіді НУБіП України, 3 (85). с. 1-11. ISSN 2223-1609 |