МДПУ репозиторій

Елементи, в яких Відділ: "Кафедра неорганічної хімії та хімічної освіти" та Рік: 2017

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Перейти до: Б | Д | М | Р | С | Я
Число елементів: 10.

Б

Бугонько, І. Ю. та Яковійчук, О. В. та Шатохіна, О. В. та Філатова, А. В. та Данченко, О. О. (2017) Вплив розчину біофлавоноїдів вівса посівного на активність дегідрогеназ циклу Кребса у міокарді гусей в постнатальному онтогенезі. In: Всеукраїнська наукова інтернет-конференція з міжнародною участю "Сучасний світ як результат антропогенної діяльності".

Д

Дзюба, В. О. та Кучменко, О. Б. та Яковійчук, О. В. (2017) Вплив доксорубіцину на активність ферментів циклу трикарбонових кислот в тканинах серця та печінки щурів. In: ІV Міжнародна наукова конференція "Актуальні проблеми сучасної біохімії та клітинної біології".

Дзюба, В. О. та Кучменко, О. Б. та Яковійчук, О. В. (2017) Вплив різних кумулятивних доз доксорубіцину на показники пероксидного окиснення ліпідів у тканинах мозку щурів. In: Всеукраїнська наукова інтернет-конференція з міжнародною участю "Сучасний світ як результат антропогенної діяльності".

Дзюба, В. О. та Кучменко, О. Б. та Яковійчук, О. В. (2017) Дозозалежний вплив доксорубіцину на показники пероксидного окислення ліпідів у тканинах печінки щурів. In: ІІІ Міжнародна заочна науково-практична конференція "Актуальні питання біологічної науки".

М

Максимов, О. С. (2017) Заповіти Д.І. Менделєєва. Біологія і хімія в рідній школі (1). с. 44-46.

Максимов, О. С. та Шевчук, Т. О. та Хромишева, О. О. та Яковійчук, О. В. та Арабаджи, Л. І. (2017) Звіт про науково-дослідну роботу «Формування понять ужиткової хімії в курсі хімії основної школи». Проектний звіт. Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького, Мелітополь.

Р

Рубан, Г. В. та Яковійчук, О. В. та Галько, Т. І. та Данченко, О. О. (2017) Особливості антиоксидантного впливу вітаміну Е на окисні процеси у м’ясі гусей. Біологія тварин, 19 (3). с. 82-87. ISSN 16810015

С

Свистун, Н. І. та Легкодух, В. В. та Яковійчук, О. В. (2017) Методика проведення уроків з використанням здоров’язбережувальної інформації в основному курсі хімії. In: Міжнародна науково-практична конференція "Концептуальні шляхи розвитку: педагогічні науки", 12-13 травня 2017 року, м. Дніпро.

Я

Яковійчук, О. В. та Бугонько, І. Ю. та Данченко, О. О. та Майборода, Д. О. та Дзюба, В. О. (2017) Активність сукцинатдегідрогенази та 2-оксоглутаратдегідрогенази у м’язових тканинах гусей за дії розчину менадіону в період раннього постнатального онтогенезу. In: ІІI міжнародна заочна науково-практична конференція «Актуальні питання біологічної науки».

Яковійчук, О. В. та Майборода, Д. О. та Дзюба, В. О. та Умерова, А. К. та Данченко, О. О. (2017) Активність деяких ензимів циклу Кребса у гладкій м’язовій тканині шлунку гусей за дії розчину менадіону. In: Всеукраїнська наукова інтернет-конференція з міжнародною участю "Сучасний світ як результат антропогенної діяльності".

Цей список був створений у Thu Apr 25 21:16:27 2024 EEST.