МДПУ репозиторій

Елементи, в яких Відділ: "Кафедра дошкільної освіти і соціальної роботи" та Рік: 2023

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Перейти до: І | Г | Д | З | К | Л | М | Н | П | С | Ф | Ц
Число елементів: 24.

І

Істоміна, Катерина Віталіївна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему “Формування пізнавальної активності засобами інноваційних технологій у дітей старшого дошкільного віку”. Запоріжжя.

Г

Гетьманець, Тетяна Миколаївна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему «Форми і методи морального виховання дітей старшого дошкільного віку в освітньому процесі закладу дошкільної освіти». Запоріжжя.

Д

Добрій, Юлія Сергіївна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему «Розвиток комунікативної компетентності дітей старшого дошкільного віку засобом ігрової діяльності». Запоріжжя.

Домбровська, Анастасія Геннадіївна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему"Соціальна профілактика агресивної поведінки дітей із числа внутрішньо перемішених осіб засобами арт-терапії". Запоріжжя.

Домбровська, Юлія Юріївна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему «Педагогічні умови набуття патріотичного досвіду дітей старшого дошкільного віку в закладі дошкільної освіти». Запоріжжя.

З

Запара, Анастасія Ігорівна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему «Виховання медійної грамотності у дітей старшого дошкільного віку в процесі користування медіапродукцією». Запоріжжя.

Запара, Анастасія Ігорівна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему : «Виховання медійної грамотності у дітей старшого дошкільного віку в процесі користування медіапродукцією». Запоріжжя.

Зінчук, Яна Володимирівна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему Формування ціннісних орієнтацій у дітей старшого дошкільного віку в умовах воєнного часу». Запоріжжя.

К

Кобиляцька, Тетяна Володимирівна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему “Організація соціального обслуговування громадян похилого віку”. Запоріжжя.

Ковальчук, Ірина Миколаївна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему «Національне виховання старших дошкільників засобом партнерської взаємодії закладу дошкільної освіти із сім’єю». Запоріжжя.

Кузнєцова, Аліна Григорівна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему “ Розвиток музично-ритмічних здібностей засобами музично-дидактичних ігор у дітей молодшого дошкільного віку ”. Запоріжжя.

Л

Лисак, Наталія Олексіївна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему “Соціалізація дітей старшого дошкільного віку в процесі ігрової діяльності”. Запоріжжя.

Лихошест, Ольга Вікторіна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему «Перші кроки інтеграції вимушених переселенців в колективному центрі проживання Німеччини». Запоріжжя.

М

Міняйло, Альона Вікторівна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему “Формування доброзичливого ставлення до людей різних національностей у дітей старшого дошкільного віку”. Запоріжжя.

Н

Новикова, Христина Олегівна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему “Соціально-педагогічні умови соціалізації дітей, позбавлених батьківського піклування, в закладі загальної середньої освіти”. Запоріжжя.

Ніконова, Карина Вадимівна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему “Соціально-педагогічні умови самореалізації дітей з особливими потребами в умовах центру реабілітації”. Запоріжжя.

П

Плюйко, Анастасія Олексіївна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему “Традиції родинно-побутової культури як засіб морального виховання дітей старшого дошкільного віку”. Запоріжжя.

Попик, Олеся Русланівна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему “Використання теорії розв’язання винахідницьких завдань у розвитку обдарованості дітей дошкільного віку в закладі дошкільної освіти”. Запоріжжя.

С

Семенюк, Олена Олександрівна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему “Корекція мовленнєвих порушень у дітей із загальним недорозвиненням мовлення у процесі логоритмічних занять”. Запоріжжя.

Симан, Єлизавета Євгенівна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему “Гендерне виховання дітей старшого дошкільного віку засобами казки”. Запоріжжя.

Сухомлінов, Сергій Миколайович (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему «Застосування арт-терапії з дітьми в умовах воєнного часу». Запоріжжя.

Сєчіна, Олена Віталіївна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему “Соціальна профілактика булінгу в підлітковому середовищі засобами тренінгової роботи”. Запоріжжя.

Ф

Фастовець, Поліна Дмитрівна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему “Розвиток мовлення дошкільників засобом малих жанрів українського фольклору”. Запоріжжя.

Ц

Цуркан, Марія Євгенівна (2023) Кваліфікаційна (дипломна) робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему «Розвиток конструктивно-моделювальної діяльності дітей дошкільного віку засобом роботи з LEGO». Запоріжжя.

Цей список був створений у Sat May 4 08:02:28 2024 EEST.