МДПУ репозиторій

Елементи, в яких Відділ: "Кафедра соціології та філософії" та Рік: 2023

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Перейти до: А | Ж | К | М | Н | Ч
Число елементів: 8.

А

Андрющенко, Анастасія Ігорівна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему: «Феномен деструктивних чуток і суспільні практики протидії мові ворожнечі в багатокультурних громадах». Запоріжжя.

Ж

Желєва, Діана Сергіївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Особливості суспільно значимої діяльності сучасних християнських церков». Запоріжжя.

Жеребна, Тетяна Вікторівна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» на тему: «Брендинг як інструмент підвищення привабливості та конкурентоспроможності міст (за матеріалами українських міст обласного підпорядкування). Запоріжжя, Запоріжжя.

Жуковський, Микита Віталійович (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему: «Проєктний підхід як інноваційний механізм державного управління у галузі культури». Запоріжжя.

К

Коваленко, Олександра Олександрівна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему: «Внесок благодійних та волонтерських об'єднань у наближенні перемоги України (на прикладі «Капеланського батальйону «Маріуполь»)». Запоріжжя.

М

Мочарій, Дар'я Володимирівна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему: «Благополуччя молоді як запорука успішного розвитку міста (на прикладі міста Мелітополя)». Запоріжжя.

Н

Нікітіна, Вікторія Миколаївна (2023) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «Магiстр» на тему: «Залучення молоді до масових онлайн-ігор: соціологічний аспект». Запоріжжя.

Ч

Чорній, Людмила Василівна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Особливості розвитку туристичної галузі Присиваської ОТГ Херсонської області у післявоєнний період». Запоріжжя.

Цей список був створений у Mon May 20 06:39:11 2024 EEST.