МДПУ репозиторій

Елементи, в яких Відділ: "Кваліфікаційні роботи навчально-науковий інститут соціально-педагогічної та мистецької освіти" та Рік: 2023

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Перейти до: Є | Б | Г | Е | Ж | К | Л | М | Н | П | Р | С | У | Ф | Х | Ч | Щ
Число елементів: 41.

Є

Єсіна, Олеся Андріївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Особливості взаємозв’язку емоційного вигоряння з самоідентифікацією у військовослужбовців при виконанні бойових завдань». Запоріжжя.

Б

Брустінова, Ольга Василівна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему: «Формування Я-соціального у юнацькому віці засобами практичної психології». Запоріжжя.

Булатня, Олена Іванівна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему: «Розвиток критичного мислення у юнацькому віці». Запоріжжя.

Бєлова, Наталія Анатоліївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему «ПСИХОЛОГІЧНИЙ СУПРОВІД РОЗВИТКУ ЕМОЦІЙНОВОЛЬОВОЇ СФЕРИ ДІТЕЙ «ГРУПИ РИЗИКУ» МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ». Запоріжжя.

Г

Гарбузюк, Світлана Володимирівна (2023) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Вітчизняна віолончельна школа ХХ століття: історико-педагогічний аналіз». Мелітополь.

Гетьман, Юлія Сергіївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему: «ПСИХОЛОГІЧНИЙ СУПРОВІД РОЗГОРТАННЯ САМОВИЗНАЧЕННЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ У КОМУНІКАТИВНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ». Запоріжжя.

Городецька, Ольга Денисівна (2023) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Методичні основи розвитку вокально-творчих умінь у учнів в закладах позашкільної мистецької освіти». Мелітополь.

Губа, Маргарита Віталіївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Особливості організації роботи психолога консультанта з сімейними парами, що переживають конфлікт». Запоріжжя.

Гудим, Аліна Михайлівна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» на тему «ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПРОЦЕСУ ПРОФЕСІЙНОГО СТАНОВЛЕННЯ МАЙБУТНЬОГО ПРАКТИЧНОГО ПСИХОЛОГА В ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ У ЗАКЛАДІ ВИЩОЇ ОСВІТИ». Запоріжжя.

Е

Емінова, Елла Сергіївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему: «Особливості копінг-стратегій поведінки жінок, які вимушено мігрували в Англію». Запоріжжя.

Ж

Жейнова, Світлана Сергіївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» на тему «Психолого-педагогічні особливості виховання толерантності у дітей старшого дошкільного віку в умовах закладів дошкільної освіти». Запоріжжя.

Жорняк, Олексій Миколайович (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» на тему: ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВІДЧУТТЯ САМОТНОСТІ ДОРОСЛОЇ ЛЮДИНИ. Запоріжжя.

К

Климченко, Наталія Миколаївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему «РОЗВИТОК ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ ПІДЛІТКІВ ЯК ЧИННИК ЇХ ПРОФЕСІЙНОГО САМОВИЗНАЧЕННЯ». Запоріжжя.

Коломєєць, Лариса Геннадіївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему «Розвиток креативності педагогів засобами психологічного тренінгу». Запоріжжя.

Комісарова, Лілія Миколаївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «ПСИХОЛОГІЧНІ ДЕТЕРМІНАНТИ СМИСЛОЖИТТЄВИХ ОРІЄНТАЦІЙ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ. Запоріжжя.

Котенко, Едуард Владиславович (2023) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему «Формування інформаційної компетентності в учнів-гітаристів». Мелітополь.

Криворучко, Наталя Василівна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему «Психологічні детермінанти професійної самореалізації жінок,які вимушено переміщені внаслідок воєнних дій». Запоріжжя.

Криворучко, Олександр Олександрович (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему «ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ЦІЛІСНОЇ КАРТИНИ СВІТУ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ». Запоріжжя.

Куропата, Юлія Ігорівна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «АРТ-ТЕРАПІЯ ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ ОБДАРОВАНОСТІ У МОЛОДШОМУ ШКІЛЬНОМУ ВІЦІ». Запоріжжя.

Л

Лобач, Тетяна Василівна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ АДАПТАЦІЇ У СОЦІАЛЬНОМУ СЕРЕДОВИЩІ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ. Запоріжжя.

М

Макаренко, Анастасія Ігорівна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему «Особливості корекції тривожності підлітків засобами арттерапії». Запоріжжя.

Мамченкова, Віра Сергіївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему «Психологічні особливості самооцінки молодших школярів в умовах навчання у воєнний час». Запоріжжя.

Мартинова-Ганецька, Тетяна Миколаївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «Магістр» на тему: «Ґендерні особливості впливу стресогенних чинників на схильність до тривожних розладів». Запоріжжя.

Матюха, Інна Миколаївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «ГЕНЕЗИС ПРОЯВУ ВНУТРІШНЬООСОБИСТІСНОГО КОНФЛІКТУ У РАННЬОМУ ДОРОСЛОМУ ВІЦІ». Запоріжжя.

Мінгальов, Микита Романович (2023) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему: «Українська інструментальна гітарна освіта ХХ століття: тенденції розвитку». Мелітополь.

Н

Новиченко, Світлана Анатоліївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему «Розвиток емоційного інтелекту у підлітковому віці засобами практичної психології». Запоріжжя.

П

Павліченко, Анна Анатоліївна (2023) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему: «Теоретико – методичні основи розвитку дитячого голосу на заняттях естрадним співом». Запоріжжя.

Петров, Володимир Миколайович (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» на тему: «ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ПОДРУЖНІХ СТОСУНКІВ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ В ПРОЦЕСІ ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ». Запоріжжя.

Плюйко, Анастасія Олексіївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» на тему «СІМЕЙНЕ ЩАСТЯ ЯК ЧИННИК ПСИХОЛОГІЧНОГО БЛАГОПОЛУЧЧЯ ОСОБИСТОСТІ». Запоріжжя.

Р

Романова, Євненія Олександрівна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему «ОСОБЛИВОСТІ ОБРАЗУ «Я» АКЦЕНТУЙОВАНИХ ПІДЛІТКІВ З ДЕВІАНТНОЮ ПОВЕДІНКОЮ». Запоріжжя.

С

Сеніна, Аліна Володимірівна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» на тему «ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ СУПРОВОДУ ДОПРОФІЛЬНОЇ ПІДГОТОВКИ УЧНІВ У ДІЯЛЬНОСТІ ПРАКТИЧНОГО ПСИХОЛОГА». Запоріжжя.

Сивобородько, Наталія Олександрівна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «ОСОБЛИВОСТІ ЕМОЦІЙНИХ СТАНІВ ДІТЕЙ МОЛОДШОГОШКІЛЬНОГО ВІКУ, ЯКІ НАВЧАЮТЬСЯ ЗА РІЗНИМИ ПРОГРАМАМИ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ». Запоріжжя.

Скляр, Олександра Євгеніївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему «Психологічні особливості розвитку лідерства в юнацькому віці:гендерний аспект». Запоріжжя.

Сологуб, Олег Михайлович (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему «ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПРОЯВУ ТРИВОЖНОСТІ У ПІДЛІТКОВОМУ ВІЦІ». Запоріжжя.

Сусмент, Зарєма Феміївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему «ПСИХОЛОГІЧНІ ДЕТЕРМІНАНТИ ПРОФЕСІЙНОЇ ДЕФОРМАЦІЇ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ». Запоріжжя.

Сухомлінова, Анастасія Сергіївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» на тему «ЛІДЕРСЬКІ ВЕКТОРИ РЕАЛІЗАЦІЇ МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ В УМОВАХ ВИКЛИКІВ ТА ЗМІН». Запоріжжя.

У

Уколова, Ганна Миколаївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПРОФІЛАКТИКИ ІГРОВОЇ ЗАЛЕЖНОСТІ В ЮНАЦЬКОМУ ВІЦІ». Запоріжжя.

Ф

Філліппова, Олена Анатоліївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему «Психологічний супровід дітей дошкільного віку з аутизмом засобами АВА-терапії». Запоріжжя.

Х

Хлопецька, Марія Вікторівна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему «Психологічні детермінанти актуалізації адаптаційного потенціалу здобувачів в освітньому процесі». Запоріжжя.

Ч

Чорноморець, Олена Олегівна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» на тему «СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ НАВИЧОК SOFT SKILLS У СТАРШОКАСНИКІВ». Запоріжжя.

Щ

Щебельська, Олена Анатоліївна (2023) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему «Розвиток обдарованості у дітей молодшого шкільного віку». Запоріжжя.

Цей список був створений у Mon May 13 11:27:25 2024 EEST.