МДПУ репозиторій

Елементи, в яких Відділ: "Кваліфікаційні роботи навчально-науковий інститут соціально-педагогічної та мистецької освіти" та Рік: 2022

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Перейти до: Г | З | К | М | П | С | Т | Ц | Ш
Число елементів: 23.

Г

Ганєєва, Надія Павлівна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття cтупeня вищoї ocвiти “Мaгicтр” нa тeму «Творчі завдання як засіброзвитку мовлення дітей дошкільного віку». Мeлiтoпoль.

Гордєєва, Ольга Євгенівна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «ГЕНЕЗИС РОЗВИТКУ САНОГЕННОГО ПОТЕНЦІАЛУ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ СОЦІОНОМІЧНИХ ПРОФЕСІЙ ЗАСОБАМИ СТРЕС МЕНЕДЖМЕНТУ». Запоріжжя.

З

Загороднікова, Ірина Андріївна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «ОСОБЛИВОСТІ ПРОФІЛАКТИКИ БУЛІНГУ ЯК ФОРМИ ПРОЯВУ СОЦІАЛЬНОЇ АГРЕСІЇ В СУЧАСНОМУ ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ». Запоріжжя.

К

Коваленко, Антоніна Георгіївна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему «ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИНИКНЕННЯ ТА ВИРІШЕННЯ КОНФЛІКТІВ В ПІДЛІТКОВОМУ СЕРЕДОВИЩІ». Запоріжжя.

Кубрак, Анжела Андріївна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» на тему «Організаційні умови соціально-виховної роботи із засудженими жінками». Мелітополь.

Кузнецов, Віталій Вадимович (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Психологічні чинники формування громадянської ідентичності». Запоріжжя.

Кузнєцова, Наталія Анатоліївна (2022) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему “Розвиток дрібної моторики у дітей середнього дошкільного віку з ЗПР засобами образотворчого мистецтваˮ. Мелітополь.

Купавченко, Олена Володимирівна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему: «Особливості корекції тривожності методами гіпнотерапії в роботі психолога-консультанта». Запоріжжя.

Купріна, Олена Олегівна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Психологічні чинники благополуччя особистості». Запоріжжя.

М

Мардар, Анна Романівна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Психологічні засади самоактуалізації майбутніх психологів в процесі розвитку професійних здібностей». Запоріжжя.

Мельник, Інна Леонідівна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПРЕВЕНЦІЇ АГРЕСИВНОЇ ПОВЕДІНКИ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ ІЗ НЕПОВНИХ РОДИН». Запоріжжя.

Мінчук, Анна Юріївна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Формування мотивації до навчання молодших школярів». Запоріжжя.

П

Парфентьєва, Юлія Петрівна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Психологічні умови попередження фрустрації у студентів майбутніх практичних психологів». Запоріжжя.

Пащенко, Катерина Василівна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Психологічний супровід дошкільників із раннім дитячим аутизмом». Запоріжжя.

Пташинська, Таїсія Сергіївна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Механізми соціалізації особистості дитини у неблагополучній сім’ї». Мелітополь.

С

Семенова, Ольга Анатоліївна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Соціальна робота з дітьми, які зазнали насильства в сім’ї». Мелітополь.

Стеценко, Ольга Євгенівна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» на тему «Розвиток мовлення дітей старшого дошкільного віку засобами гри». Мелітополь.

Стойчева, Тетяна Ярославівна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Соціально-психологічні механізми формування особистості дитини у неблагополучній сім’ї». Мелітополь.

Т

Токмак, Ксенія Сергіївна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «Діяльність соціального працівника у роботі з батьками, які виховують дитину з особливими освітніми потребами». Мелітополь.

Ц

Ципак, Вікторія Сергіївна (2022) ДИПЛОМНА (КВАЛІФІКАЦІЙНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти “магістр” на тему “Виправлення порушень мовлення у дітей середнього дошкільного віку у проявах дизартрії”. Мелітополь.

Ш

Шарова, Євгенія Вікторівна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «ПСИХОЛОГІЧНІ ДЕТЕРМІНАНТИ РОЗВИТКУ ОБДАРОВАНОСТІ У МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ СУЧАСНИМИ ЗАСОБАМИ АРТ-ТЕРАПІЇ». Запоріжжя.

Шерстобітова, Кристина Володимирівна (2022) КВАЛІФІКАЦІЙНА (ДИПЛОМНА) РОБОТА на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» на тему «ОСОБЛИВОСТІ ВЗАЄМОДІЇ ПСИХОЛОГІЧНИХ СТАНІВ ТА КОГНІТИВНИХ ПРОЦЕСІВ У ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ». Запоріжжя.

Шрамко, Лілія Олександрівна (2022) ДИПЛОМНА РОБОТА на здобуття рівня вищої освіти «магістр» на тему «Соціально-психологічні особливості взаємовідносин подружжя з різним рівнем професійної зайнятості». Мелітополь.

Цей список був створений у Mon May 13 12:22:09 2024 EEST.