МДПУ репозиторій

Екстракт вівса як технологічний засіб підвищення якості м’яса гусей

Майборода, Д. О. та Данченко, О. О. та Здоровцева, Л. М. та Федорко, А. С. та Данченко, М. М. та Загорко, Н. П. (2020) Екстракт вівса як технологічний засіб підвищення якості м’яса гусей. Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки, 1 (20). с. 203-212. ISSN 2078-0877

[img]
Перегляд
Text
Сборник Праці ТДАТУ 2020-страницы-1-2,203-211,247.pdf

Скачати (3MB) | Перегляд
Тип елементу : Стаття
Теми: Q Наука > QD Хімія
Підрозділи: Хіміко-біологічний факультет > Кафедра органічної і біологічної хімії > Фахові видання
Користувач, що депонує: Кафедра органічної і біологічної хімії
Дата внесення: 09 Черв 2020 07:47
Останні зміни: 07 Груд 2020 09:25
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/9559

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу