МДПУ репозиторій

Класифікація закладів ресторанного господарства в українській науці

Гурбик, Ю. Ю. та Долгих, А. С. (2020) Класифікація закладів ресторанного господарства в українській науці. Science, Research, Development (28). с. 36-37. ISSN 978-83-66030-15-2

[img]
Перегляд
Text
Гурбик Ю.Ю. Баку-36-38.pdf

Скачати (182kB) | Перегляд

Резюме

В сучасній економічній ситуації, яка склалася в Україні розвиток ресторанного господарства, являє собою особливий науково-теоретичний та практичний інтерес, адже дана галузь народного господарства є невід’ємною частиною життя населення і кожної людини зокрема. Значний розвиток ринкових відносин в сфері ресторанного господарства супроводжується стрімким зростанням конкуренції між ресторанами, барами, закладами швидкого харчування та іншими підприємствами, обумовлює необхідність пошуку у вітчизняній науці нових моделей, інновацій та підходів до їх класифікації, які сприятимуть підвищенню їх конкурентоспроможності, допоможуть краще пристосуватися до сучасних умов та викликів, які виникають у сфері послуг України.

Тип елементу : Стаття
Теми: G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм
Підрозділи: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Користувач, що депонує: Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Дата внесення: 29 Трав 2020 07:51
Останні зміни: 29 Трав 2020 07:51
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/9215

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу