Гурбик, Ю. Ю. and Долгих, А. С. (2020) Класифікація закладів ресторанного господарства в українській науці. Science, Research, Development (28). pp. 36-37. ISSN 978-83-66030-15-2
|
Text
Гурбик Ю.Ю. Баку-36-38.pdf Download (182kB) | Preview |
Abstract
В сучасній економічній ситуації, яка склалася в Україні розвиток ресторанного господарства, являє собою особливий науково-теоретичний та практичний інтерес, адже дана галузь народного господарства є невід’ємною частиною життя населення і кожної людини зокрема. Значний розвиток ринкових відносин в сфері ресторанного господарства супроводжується стрімким зростанням конкуренції між ресторанами, барами, закладами швидкого харчування та іншими підприємствами, обумовлює необхідність пошуку у вітчизняній науці нових моделей, інновацій та підходів до їх класифікації, які сприятимуть підвищенню їх конкурентоспроможності, допоможуть краще пристосуватися до сучасних умов та викликів, які виникають у сфері послуг України.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм |
Divisions: | Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу |
Depositing User: | Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу |
Date Deposited: | 29 May 2020 07:51 |
Last Modified: | 29 May 2020 07:51 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/9215 |
Actions (login required)
View Item |