МДПУ репозиторій

Розвиток м'ясопродуктового підкомплексу харчового комплексу України

Бєкєтова, Ганна (2020) Розвиток м'ясопродуктового підкомплексу харчового комплексу України. In: ІV Всеукраїнська науково-практична конференція «Публічне управління та адміністрування у процесах економічних реформ», 25, Херсон.

[img] Text
Збірник конференції ПУА 25 березня 2020 р.-254-256 (1).pdf

Скачати (381kB)

Резюме

В Україні налічується більше тридцяти галузей, що включають близько дев'ятнадцяти тисяч різних харчових агротехнологічних підприємств. При динамічному розвитку галузі, реальний стан м'ясного підкомплексу характеризується стійким наростанням кризової ситуації. М'ясо і м'ясопродукти є товаром з вельми еластичним попитом, істотно залежним від рівня доходів населення.

Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Теми: H Суспільні науки > H Суспільні науки (Загальне)
Користувач, що депонує: Depositor
Дата внесення: 29 Квіт 2020 03:03
Останні зміни: 05 Трав 2020 07:24
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/9035

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу