Бєкєтова, Ганна (2020) Розвиток м'ясопродуктового підкомплексу харчового комплексу України. In: ІV Всеукраїнська науково-практична конференція «Публічне управління та адміністрування у процесах економічних реформ», 25, Херсон.
Text
Збірник конференції ПУА 25 березня 2020 р.-254-256 (1).pdf Скачати (381kB) |
Резюме
В Україні налічується більше тридцяти галузей, що включають близько дев'ятнадцяти тисяч різних харчових агротехнологічних підприємств. При динамічному розвитку галузі, реальний стан м'ясного підкомплексу характеризується стійким наростанням кризової ситуації. М'ясо і м'ясопродукти є товаром з вельми еластичним попитом, істотно залежним від рівня доходів населення.
Тип елементу : | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
---|---|
Теми: | H Суспільні науки > H Суспільні науки (Загальне) |
Користувач, що депонує: | Depositor |
Дата внесення: | 29 Квіт 2020 03:03 |
Останні зміни: | 05 Трав 2020 07:24 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/9035 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |