Самофалов, Д. В. (2020) Якість як основа успіху та конкурентоспроможності підприємства. In: І Міжнародна науково-практична конференція підприємництво в аграрній сфері: глобальні виклики та ефективний менеджмент, 12-13, Запоріжжя.
Text
ЧАСТИНА2 конференція ЗНУ (1)-409-411 (1).pdf Скачати (324kB) |
Резюме
Все більше фахівців, в тому числі і з нашої країни, зайняті розвитком конкурентоспроможності. Більшість з них вважають, якщо ми хочемо досягти цього, ми повинні працювати з важливими факторами, які впливають на конкурентоспроможність продукції чи послуг.
Тип елементу : | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
---|---|
Теми: | H Суспільні науки > HB Економічна теорія |
Користувач, що депонує: | Depositor |
Дата внесення: | 11 Лют 2020 03:02 |
Останні зміни: | 18 Лют 2020 07:38 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/8725 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |