Саржан, А. (2020) Конкурентоспроможність підприємства та методи її формування. In: І Міжнародна науково-практична конференція підприємництво в аграрній сфері: глобальні виклики та ефективний менеджмент, 12-13, Запоріжжя.
Text
ЧАСТИНА1 конференція ЗНУ-239-242 (1).pdf Скачати (305kB) |
Резюме
Категорія «конкурентоспроможність підприємства», як обґрунтовано відзначається в окремих джерелах, узагальнює широке коло проблем по виявленню потенційних можливостей підприємства в конкурентній боротьбі. При цьому конкурентоспроможність підприємства визначається як система з конкретними умовами функціонування й окремими критеріями оптимальності на кожному етапі її розвитку. При цьому конкурентоспроможність підприємства визначається як система з конкретними умовами функціонування й окремими критеріями оптимальності на кожному етапі її розвитку.
Тип елементу : | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
---|---|
Теми: | H Суспільні науки > HB Економічна теорія |
Користувач, що депонує: | Depositor |
Дата внесення: | 11 Лют 2020 05:04 |
Останні зміни: | 18 Лют 2020 07:45 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/8720 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |