МДПУ репозиторій

Традиція приготування караїмських пиріжків (етъ аякълакъ) – рецепти караїмів Мелітополя як елемент нематеріальної культурної спадщини Запорізького краю

Арабаджи, О. С. (2018) Традиція приготування караїмських пиріжків (етъ аякълакъ) – рецепти караїмів Мелітополя як елемент нематеріальної культурної спадщини Запорізького краю. Нематеріальна культурна спадщина як сучасний туристичний ресурс: досвід, практики, інновації: тези доповідей ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. фестиваль, (Київ, 25–26 жовт., 2018 р.). с. 338-343.

[img] Text
Арабаджи О.С.pdf

Скачати (728kB)

Резюме

Про національну кухню караїмів сьогодні відомо більше, ніж про сам народ. Особливість караїмської кухні полягає у вживанні та поєднанні різних видів баранини з тістом. На історичній території проживання караїмів у Криму здавна уславленими були саме караїмські пиріжки з баранини (етъ аякълакъ).

Тип елементу : Стаття
Теми: G Географія, Антропологія, Рекреація > GT Звичаї та традиції
Підрозділи: Природничо-географічний факультет > Кафедра туризму, соціально-економічної географії та краєзнавства
Користувач, що депонує: Кафедра географії та туризму
Дата внесення: 29 Січ 2020 09:51
Останні зміни: 11 Черв 2020 06:45
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/8537

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу