МДПУ репозиторій

Інновації як чинник забезпечення конкурентоспроможності галузі скотарства

Верховод, І. С. (2015) Інновації як чинник забезпечення конкурентоспроможності галузі скотарства. In: ХVI Міжнародна науково-практична конференція "Теорія і практика сучасної економіки", 19 листопада, Черкаси.

[img] Text
Тези.pdf

Скачати (311kB)

Резюме

Сталий динамічний розвиток АПК України визначається необхідністю забезпечити продовольчу незалежність країни і, відповідно, необхідну якість життя її населення. Значною мірою виконання зазначеного завдання обумовлюється рівнем розвитку галузі скотарства, обсяги виробництва продукції якої наразі залишаються на вкрай низькому рівні і не задовольняють потреби агропродовольчого ринку. Так, упродовж двох десятиліть ринкових перетворень зниження поголів'я великої рогатої худоби в Україні склало 20 млн. голів, а обсяг виробництва м'яса (яловичини) скоротився в 4 рази, молока – більш ніж в 2 рази.

Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (Інший)
Теми: S Сільське господарство > SF Тваринництво
Підрозділи: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Користувач, що депонує: Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Дата внесення: 18 Груд 2019 07:25
Останні зміни: 18 Груд 2019 07:25
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/8262

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу