Верховод, І. С. та Юхименко, В. О. (2017) Шляхи підвищення ефективності виробництва молочної продукції в Україні. In: ІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція "Зимові наукові підсумки 2017 року", 25 грудня 2017 р., Дніпро.
Text
Тези.pdf Скачати (197kB) |
Резюме
Молочне скотарство є важливою галуззю сільського господарства в Україні. Від його розвитку залежить ефективність функціонування молокопродуктового підкомплексу, завданням якого є забезпечення продовольчої безпеки держави.
Тип елементу : | Доповідь на конференції або симпозіумі (Інший) |
---|---|
Теми: | S Сільське господарство > SF Тваринництво |
Підрозділи: | Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу |
Користувач, що депонує: | Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу |
Дата внесення: | 17 Груд 2019 09:54 |
Останні зміни: | 17 Груд 2019 09:54 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/8258 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |