МДПУ репозиторій

Шляхи підвищення ефективності виробництва молочної продукції в Україні

Верховод, І. С. та Юхименко, В. О. (2017) Шляхи підвищення ефективності виробництва молочної продукції в Україні. In: ІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція "Зимові наукові підсумки 2017 року", 25 грудня 2017 р., Дніпро.

[img] Text
Тези.pdf

Скачати (197kB)

Резюме

Молочне скотарство є важливою галуззю сільського господарства в Україні. Від його розвитку залежить ефективність функціонування молокопродуктового підкомплексу, завданням якого є забезпечення продовольчої безпеки держави.

Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (Інший)
Теми: S Сільське господарство > SF Тваринництво
Підрозділи: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Користувач, що депонує: Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Дата внесення: 17 Груд 2019 09:54
Останні зміни: 17 Груд 2019 09:54
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/8258

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу