Гурбик, Ю. Ю. та Главацький, В. А. (2019) Поняття, види та особливості готельних послуг. Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку: матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (51). с. 17-20.
Text
ПОНЯТТЯ, ВИДИ ТА ОСОБЛИВОСТІ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ.pdf Скачати (468kB) |
Резюме
Досліджено тлумачення поняття «готельна послуга» вітчизняними науковцями. Проаналізовано класифікації видів готельних послуг та охарактеризовано їх сутність. Визначено основні особливості готельних послуг.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | H Суспільні науки > HB Економічна теорія |
Підрозділи: | Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу |
Користувач, що депонує: | Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу |
Дата внесення: | 28 Січ 2020 13:30 |
Останні зміни: | 28 Січ 2020 13:30 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/8238 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |