Данченко, О. О. та Здоровцева, Л. М. та Данченко, М. М. та Майборода, Д. О. та Коляденко, В. В. та Федорко, А. С. та Гапоненко, Т. М. (2019) Вплив екстракту вівса посівного на псування гарбуза при зберіганні. Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, 3 (19). с. 200-205. ISSN ISSN 2078-0877
Text
Сборник 2019 ТДАТУ виб. стаття.pdf Скачати (2MB) |
Резюме
У статті з’ясовано вплив поверхневої обробки гарбуза екстрактом вівса посівного на процеси псування гарбуза та вміст у його м’якуші низькомолекулярних антиоксидантів (вітаміну С, β-каротину, фенольних сполук) під час тривалого зберігання. Доведено, що така обробка поверхні гарбуза за його тривалого зберігання сприяє кращому збереженню вмісту вітаміну С і фенольних сполук у м’якуші гарбузів, достовірно гальмує їх мікробіологічне псування. Результатами досліджень підтверджено доцільність застосування екстракту вівса для зберігання гарбузів у запропонованому режимі.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | Q Наука > QD Хімія |
Підрозділи: | Хіміко-біологічний факультет > Кафедра органічної і біологічної хімії > Фахові видання |
Користувач, що депонує: | Кафедра органічної і біологічної хімії |
Дата внесення: | 30 Жов 2019 07:10 |
Останні зміни: | 09 Груд 2020 09:17 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/7854 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |