Туровцева, Н. М. and Торбанова, К. О. and Пюрко, О. Є. (2017) Стійкість сортів порічок проти антракнозу. Сучасний світ як результат антропогенної діяльності: зб. матеріалів Всеукр. наук. інтернет-конф. з міжнар. участю, 10-12 жовтня 2017 року. pp. 27-29.
Text
Стійкість сортів порічок.pdf Download (929kB) |
Abstract
За останні роки в розвитку ягідництва особливу увагу привертає така цінна, ягідна кущова культура, як порічки (Ribes Rubrum L.). Ряд переваг мають порічки серед інших ягідних культур: дозрівання ягід можуть довго (цілий сезон) висіти на кущі, не осипаючись і не знижуючи смакові якості, дає високі щорічні врожаї (продуктивніші чорної смородини), зимостійка за інші ягідники, за довговічністю вдвічі перевищує чорну смородину (плодоносить на протязі двадцяти років), вміст у ягодах вітамінів і корисних поживних речовин більше, ніж у ягодах малини і суниці, але по деяким показникам уступає чорній смородині.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | Q Наука > QK Ботаніка Q Наука > QP Фізіологія |
Divisions: | Хіміко-біологічний факультет > Кафедра ботаніки і садово-паркового господарства |
Depositing User: | Кафедра ботаніки і садово-паркового господарства |
Date Deposited: | 29 Oct 2019 08:02 |
Last Modified: | 29 Oct 2019 08:02 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/7841 |
Actions (login required)
View Item |