МДПУ репозиторій

Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage

Serdyuk, Marina та Velichko, Igor та Priss, Olesia та Danchenko, Olena та Kurcheva, Luidmila та Baiberova, S. (2017) Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage. Technology audit and production reserves, 3 (3). с. 44-49.

[img] Text
Tatrv_2017_3(3)__9.pdf

Скачати (914kB)

Резюме

Розроблена антиоксидантна композиція на основі іонолу, диметилсульфоксиду та лецитину, застосування якої сприятиме подовженню терміну зберігання плодів з мінімальним рівнем що- добових втрат. Проведеною оптимізацією встановлено, що при зберіганні плодів яблуні та груші концентрація дистинолу повинна бути на рівні 0,041...0,042 %, концентрація лецитину – 2,9 %, при зберіганні плодів сливи відповідно: дистинолу – 0,022 %, лецитину – 3,4 %.

Тип елементу : Стаття
Теми: T Технологія > T Технологія (Загальне)
Підрозділи: Хіміко-біологічний факультет > Кафедра органічної і біологічної хімії
Користувач, що депонує: Кафедра органічної і біологічної хімії
Дата внесення: 10 Вер 2019 12:22
Останні зміни: 02 Жов 2019 05:51
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/6918

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу