Чижова, В. І. та Страшинська, Л. В. (2016) Інноваційний фактор розвитку вітчизняного продовольчого ринку. Продуктивні сили і регіональна економіка: зб. наук. пр., І. с. 203-208.
Text
ІННОВАЦІЙНИЙ ФАКТОР РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНОГО.pdf Скачати (412kB) |
Резюме
Необхідність посилення інноваційної діяльності у функціонуванні підприємств продовольчого ринку обумовлюється проблемою підвищення їх конкурентоспроможності як на внутрішньому, так і зовнішньому ринках. Активізація інноваційної діяльності, задіяння важелів, які сприяють підвищенню ефективності виробництва, пояснюється недостатнім рівнем розвитку технологічної бази, що притаманний багатьом структурним підрозділам підприємств галузі. Досягнення такого техніко-технологічного рівня підприємств харчової промисловості України, який би відповідав сучасним прогресивним світовим тенденціям і вимогам ринку, є вирішальним фактором ефективного розвитку виробництва продовольства на основі скорочення матеріало-, фондо-, трудо- та енергомісткості виробництва за умов відповідного технічного і технологічного контролю.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | H Суспільні науки > HC Економічна історія і становище |
Підрозділи: | Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра управління та адміністрування |
Користувач, що депонує: | Кафедра управління та адміністрування |
Дата внесення: | 16 Серп 2019 05:46 |
Останні зміни: | 02 Жов 2019 05:52 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/5463 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |