МДПУ репозиторій

Інноваційний фактор розвитку вітчизняного продовольчого ринку

Чижова, В. І. та Страшинська, Л. В. (2016) Інноваційний фактор розвитку вітчизняного продовольчого ринку. Продуктивні сили і регіональна економіка: зб. наук. пр., І. с. 203-208.

[img] Text
ІННОВАЦІЙНИЙ ФАКТОР РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНОГО.pdf

Скачати (412kB)

Резюме

Необхідність посилення інноваційної діяльності у функціонуванні підприємств продовольчого ринку обумовлюється проблемою підвищення їх конкурентоспроможності як на внутрішньому, так і зовнішньому ринках. Активізація інноваційної діяльності, задіяння важелів, які сприяють підвищенню ефективності виробництва, пояснюється недостатнім рівнем розвитку технологічної бази, що притаманний багатьом структурним підрозділам підприємств галузі. Досягнення такого техніко-технологічного рівня підприємств харчової промисловості України, який би відповідав сучасним прогресивним світовим тенденціям і вимогам ринку, є вирішальним фактором ефективного розвитку виробництва продовольства на основі скорочення матеріало-, фондо-, трудо- та енергомісткості виробництва за умов відповідного технічного і технологічного контролю.

Тип елементу : Стаття
Теми: H Суспільні науки > HC Економічна історія і становище
Підрозділи: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра управління та адміністрування
Користувач, що депонує: Кафедра управління та адміністрування
Дата внесення: 16 Серп 2019 05:46
Останні зміни: 02 Жов 2019 05:52
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/5463

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу