Віндюк, Андрій (2014) Використання проблемних методів у процесі професійної підготовки майбутніх фахівців із готельно-ресторанної справи. Науковий вісник Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: Педагогіка , 2 (13). pp. 25-30. ISSN 2219-5203
899-1920-1-PB.pdf
Download (425kB)
Abstract
Стаття присвячена використанню проблемних методів навчання у професійній підготовці бакалаврів і магістрів із готельно-ресторанної справи у Класичному приватному університеті (м. Запоріжжя). Розглядаються методи, які використовуються на практичних заняттях із таких дисциплін, як «Організація готельного господарства», «Організація анімаційних послуг» та «Організація курортних послуг»: проектування (розробка проекту «Малий готель»), SWOT-аналіз, «мозкова атака», дискусії, кейс-метод, метод попереднього іспиту.
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Subjects: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
| Divisions: | Учасники-партнери репозиторію МДПУ |
| Depositing User: | Unnamed user with email admin@mdpu.org.ua |
| Date Deposited: | 24 Feb 2016 16:48 |
| Last Modified: | 02 Oct 2019 05:52 |
| URI: | https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/234 |




