Віндюк, Андрій (2014) Використання проблемних методів у процесі професійної підготовки майбутніх фахівців із готельно-ресторанної справи. Науковий вісник Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького. Серія: Педагогіка , 2 (13). с. 25-30. ISSN 2219-5203
Text
899-1920-1-PB.pdf Скачати (425kB) |
Резюме
Стаття присвячена використанню проблемних методів навчання у професійній підготовці бакалаврів і магістрів із готельно-ресторанної справи у Класичному приватному університеті (м. Запоріжжя). Розглядаються методи, які використовуються на практичних заняттях із таких дисциплін, як «Організація готельного господарства», «Організація анімаційних послуг» та «Організація курортних послуг»: проектування (розробка проекту «Малий готель»), SWOT-аналіз, «мозкова атака», дискусії, кейс-метод, метод попереднього іспиту.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Підрозділи: | Учасники-партнери репозиторію МДПУ |
Користувач, що депонує: | admin admin mdpu |
Дата внесення: | 24 Лют 2016 16:48 |
Останні зміни: | 02 Жов 2019 05:52 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/234 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |