МДПУ репозиторій

Сучасний стан і тенденції формування сировинної бази м’ясопереробних підприємств

Рудич, О. О. (2010) Сучасний стан і тенденції формування сировинної бази м’ясопереробних підприємств. Вісник аграрної науки (6). с. 79-81. ISSN 2308-9377

[img] Text
VAN2010-6_79-81.pdf

Скачати (695kB)

Резюме

Розrлянyто сyчасний стан і виділено основні проблеми м’ясопереробної промисловості, проведено аналіз сировинної бази, здійснено пошyn перспеnтив її зміцнення.

Тип елементу : Стаття
Теми: H Суспільні науки > HB Економічна теорія
Підрозділи: Учасники-партнери репозиторію МДПУ
Користувач, що депонує: Depositor
Дата внесення: 04 Черв 2018 11:50
Останні зміни: 02 Жов 2019 05:53
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/1851

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу