Рудич, О. О. (2010) Сучасний стан і тенденції формування сировинної бази м’ясопереробних підприємств. Вісник аграрної науки (6). с. 79-81. ISSN 2308-9377
Text
VAN2010-6_79-81.pdf Скачати (695kB) |
Резюме
Розrлянyто сyчасний стан і виділено основні проблеми м’ясопереробної промисловості, проведено аналіз сировинної бази, здійснено пошyn перспеnтив її зміцнення.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | H Суспільні науки > HB Економічна теорія |
Підрозділи: | Учасники-партнери репозиторію МДПУ |
Користувач, що депонує: | Depositor |
Дата внесення: | 04 Черв 2018 11:50 |
Останні зміни: | 02 Жов 2019 05:53 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/1851 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |