МДПУ репозиторій

Тенденції розвитку харчового підкомплексу агропромислового комплексу України

Олексенко, Р. І. (2007) Тенденції розвитку харчового підкомплексу агропромислового комплексу України. Агросвіт (20). с. 23-26. ISSN 2306-6792

[img] Text
Агросвіт_20_2007.ocr.pdf

Скачати (721kB)

Резюме

Проведено аналіз економічного стану харчового підкомплексу агропромислового комплексу України. Виявлені основні соціально-економічні індикатори рівня життя населення України і також фактори, що зробили вплив на загальний стан галузі.

Тип елементу : Стаття
Теми: H Суспільні науки > HB Економічна теорія
Підрозділи: Учасники-партнери репозиторію МДПУ
Користувач, що депонує: Depositor
Дата внесення: 17 Квіт 2018 08:00
Останні зміни: 27 Січ 2020 09:56
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/1582

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу