МДПУ репозиторій

Географія та туризм: матеріали VІІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди (28 лютого 2024 р., м. Харків)

Ніколаєнко, О. О. та Гришко, С. В. та Зеленько, О. О. та Полякова, Л. І. та Лоцман, П. І. та Муромцева, Ю. І. та Холодок, В. Д. та Некос, С. В. та Гуцан, Т. Г. та Коптєва, Т. С., eds. (2024) Географія та туризм: матеріали VІІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди (28 лютого 2024 р., м. Харків). ХНПУ ім.Г.С.Сковороди, Харків.

[img] Text
ГЕОГРАФІЯ ТА ТУРИЗМ-2024.pdf

Скачати (6MB)

Резюме

У збірнику представлено матеріали, присвячені актуальним питанням сучасної географічної науки та туризмознавства. Розглянуто освітні тенденції у галузях географії та туризму у світі й Україні, проблеми природничої географії, висвітлення реалізації Сталого розвитку в екологічній, економічній та соціальній сферах, розглянуто питання про стан і розвиток туризму в світі й Україні, перспективі післявоєнного відновлення і використання туристичних ресурсів, природної та культурно-історичної спадщини України. Для викладачів, аспірантів, магістрів, студентів вищих навчальних закладів та інших зацікавлених осіб.

Тип елементу : Книга
Теми: G Географія, Антропологія, Рекреація > G Географія (Загальне)
G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок
G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм
Підрозділи: Природничо-географічний факультет > Кафедра географії та туризму
Користувач, що депонує: Кафедра географії та туризму
Дата внесення: 13 Трав 2024 04:36
Останні зміни: 13 Трав 2024 04:36
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/13630

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу