МДПУ репозиторій

Психологічний супровід підготовки концертмейстера в системі диригентсько-хорової освіти

Переверзєва, Олена (2023) Психологічний супровід підготовки концертмейстера в системі диригентсько-хорової освіти. Сучасна вища освіта: досягнення, виклики та перспективи розвитку в умовах невизначеності: і міжнародна науково-практична конференція, присвячена 100-річчю МДПУ імені Богдана Хмельницького. с. 270-276.

[img] Text
Стаття.pdf

Скачати (764kB)

Резюме

Проблемою даної роботи є суперечність між офіційним статусом концертмейстера і реальними функціями його професійної діяльності. За змістом своєї роботи концертмейстер є повноправним співучасником творчого і педагогічного процесу, тоді як статут «допоміжного» персоналу створює невірну орієнтацію і викликає певну недооцінку роботи концертмейстерів. Мета цієї роботи полягає в тому, щоб обґрунтувати дійсне значення концертмейстерської діяльності у музично-педагогічному процесі і сформувати концепцію професійної роботи концертмейстера у сучасному музично-педагогічному процесі. Тематика роботи безпосередньо пов’язана з повсякденною педагогічною практикою і нею же обумовлюється. Тому практична значущість роботи є очевидною і додаткових пояснень не потребує.

Тип елементу : Стаття
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
Підрозділи: Навчально-науковий інститут соціально-педагогічної та мистецької освіти > Кафедра теорії і методики музичної освіти та хореографії
Користувач, що депонує: викладач Олена Переверзєва
Дата внесення: 28 Лист 2023 22:55
Останні зміни: 28 Лист 2023 22:55
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/13258

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу