МДПУ репозиторій

Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір «Літературний письмовий твір "Тренінг: «Використання інноваційних технологій в роботі концертмейстера на практичних заняттях з хорового диригування та хорового класу в умовах дистанційної освіти»

Переверзєва, Олена Валентинівна (2022) Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір «Літературний письмовий твір "Тренінг: «Використання інноваційних технологій в роботі концертмейстера на практичних заняттях з хорового диригування та хорового класу в умовах дистанційної освіти». Український інститут інтелектуальної власності.

[img] Text
Авторське право.pdf

Скачати (1MB)

Резюме

Метою проведення тренінгу є удосконалення навичок концертмейстера щодо проведення практичних занять з хорового диригування та хорового класу в умовах дистанційної освіти; формування умінь роботи концертмейстера з музичним програмним забезпеченням; інтеграція традиційних та інноваційних методів роботи.

Тип елементу : Інший
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
Підрозділи: Навчально-науковий інститут соціально-педагогічної та мистецької освіти > Кафедра теорії і методики музичної освіти та хореографії
Користувач, що депонує: викладач Олена Переверзєва
Дата внесення: 23 Трав 2023 11:27
Останні зміни: 23 Трав 2023 11:27
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/12861

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу