МДПУ репозиторій

Діагностика рівня сформованості мотиваційно-цільового компоненту готовності студентів до самоорганізації здорового способу життя засобами фітнес-аеробіки

Цибульська, Віторія та Безверхня, Галина (2023) Діагностика рівня сформованості мотиваційно-цільового компоненту готовності студентів до самоорганізації здорового способу життя засобами фітнес-аеробіки. Сучасний стан і перспективи вдосконалення національної системи фізичного виховання і спорту в умовах війни та у післявоєнний період: ІІ наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвячена 75-й річниці кафедри фізичного виховання ДВНЗ «УжНУ», 19-20 квіт. 2023. с. 181-184.

[img] Text
Цибульська В_Берверхня Г.pdf

Скачати (1MB)

Резюме

Аналіз результатів показав, що для ефективного формування готовності студентів до самоорганізації здорового способу життя необхідна комплексна робота, яка включає організацію регулярних занять студентів спортом 184 (наприклад, фітнес-аеробікою), особливу методичну, технологічну та психолого-педагогічну роботу з орієнтації студентів на самоорганізацію здорового способу життя (контекстне навчання (метод case-study), експериментальне навчання (технології навчання життєвим навичкам , технологія навчання дією, технології навчання в практиці), рефлексивні технології (технологія навчання асертивній поведінці, ALACT-модель) та організація студентами у формі літньої практики фітнес-змін у дитячих оздоровчих таборах у канікулярний час.

Тип елементу : Стаття
Теми: H Суспільні науки > H Суспільні науки (Загальне)
Підрозділи: Природничо-географічний факультет > Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Користувач, що депонує: Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Дата внесення: 05 Трав 2023 22:27
Останні зміни: 05 Трав 2023 22:27
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/12829

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу