МДПУ репозиторій

Формування готовності майбутніх соціальних працівників до роботи з сім’єю: тренінг з використання арт-технік

Москальова, Л. Ю. та Єрьоміна, Л. Є. (2021) Формування готовності майбутніх соціальних працівників до роботи з сім’єю: тренінг з використання арт-технік. Соціальна робота та соціальна освіта (2(7)). с. 134-140.

[img] Text
Москальова, Єрьоміна. Умань. Фахова стаття 2021 (1).pdf

Скачати (590kB)

Резюме

У матеріалах статті порушено одну з важливих проблем сьогодення, що потребує розв’язання в умовах сучасного мінливого розвитку українського суспільства. В основі зазначеної тематики – якісна професійна підготовка майбутніх соціальних працівників, які будуть здатні до ефективної взаємодії із сім’єю або окремими її членами. Автори наголошують, що використання арт-технік у соціальній роботі з сім’єю є дещо новим напрямом у діяльності фахівців соціальної сфери, наприклад, для профілактики, діагностики та корекції сприйняття їх клієнтів; усвідомлення ними важливості функцій своє сім’ї та формування ціннісного ставлення до здобутків свого роду тощо.

Тип елементу : Стаття
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Підрозділи: Навчально-науковий інститут соціально-педагогічної та мистецької освіти > Кафедра дошкільної освіти і соціальної роботи > Фахові видання
Користувач, що депонує: Користувачі 4349 не знайдено.
Дата внесення: 20 Січ 2022 12:06
Останні зміни: 20 Січ 2022 12:06
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/12632

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу