МДПУ репозиторій

Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Значення педагогічної практики у формуванні професійної компетентності майбутніх учителів фізичної культури

Проценко, Андрій та Котова, Олена та Суханова, Ганна (2021) Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Значення педагогічної практики у формуванні професійної компетентності майбутніх учителів фізичної культури. Інший. Посвіт, Конін – Ужгород – Перемишль – Херсон:.

[img] Text
Проценко А_Котова О_Суханова Г.pdf

Скачати (633kB)

Резюме

Педагогічна практика є відносно самостійною формою професійної підготовки, що сприяє комплексному формуванню професійної компетентності як реалізаційної здатності майбутніх учителів фізичної культури до здійснення професійної діяльності в її реальних умовах. Під час педагогічної практики поширюються, уточнюються та конкретизуються професійні знання, формується критичне та осмислене ставлення до них, розвивається професійне мислення, формується здатність практичного використовувати отриманих знань, виробляються уміння, навички та способи професійної діяльності, відбувається практичне засвоєння майбутньої професії, виявляється потреба у професійному саморозвитку, розкриваються мотиви професійної діяльності, поглиблюється інтерес до професійної діяльності. Таким чином, відбувається інтенсивне формування усіх компонентів та елементів професійної компетентності, але особливо інтенсивно відбувається розвиток операційно-діяльнісного елементу. Отже, педагогічна практика є визначальною ланкою в системі формування професійної компетентності майбутніх учителів фізичної культури.

Тип елементу : Монографія (Інший)
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
Підрозділи: Природничо-географічний факультет > Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Користувач, що депонує: Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Дата внесення: 04 Січ 2022 13:19
Останні зміни: 04 Січ 2022 13:19
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/12571

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу