МДПУ репозиторій

Орієнтири інноваційної підготовки майбутнього педагога-музиканта

Багрій, Т. Є. (2021) Орієнтири інноваційної підготовки майбутнього педагога-музиканта. Молодь і ринок (5-6). с. 150-154. ISSN ISSN 2308-4634 (Print)ISSN 2617-0825 (Online)

[img] Text (У статті актуалізовано проблему впровадження інновацій в навчальний процес. Розглянуто погляди вітчизняних та зарубіжних науковців щодо модернізації мистецької освіти в контексті сучасних вимог, визначенно суть поняття «інновації», «інн)
стаття Багрій Т.Є..pdf - Опублікована Версія

Скачати (411kB)

Резюме

У статті актуалізовано проблему впровадження інновацій в навчальний процес. Розглянуто погляди вітчизняних та зарубіжних науковців щодо модернізації мистецької освіти в контексті сучасних вимог, визначенно суть поняття «інновації», «інноваційна мистецька діяльність». Висвітлено роль компетентнісного підходу в запровадженні інноваційних технологій. Охарактеризовано умови, які впливають на проведення інноваційної діяльності. Зосередено увагу на впровадженні заходів, які сприяють виявленню художньо-творчих якостей особистості.

Тип елементу : Стаття
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
L Освіта > LB Теорія і практика освіти
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
Підрозділи: Навчально-науковий інститут соціально-педагогічної та мистецької освіти > Кафедра теорії і методики музичної освіти та хореографії > Фахові видання
Користувач, що депонує: викладач Тетяна Багрій
Дата внесення: 20 Жов 2021 11:18
Останні зміни: 20 Жов 2021 11:18
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/12180

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу