МДПУ репозиторій

Соціокультурні чинники розвитку здорового способу життя в умовах сучасної територіальної громади

Афанасьєва, Л. В. та Букрєєва, І. В. та Глебова, Н. І. та Глинська, Л. Ф. та Орлов, А. В. (2021) Соціокультурні чинники розвитку здорового способу життя в умовах сучасної територіальної громади. Держава та регіони, 5 (45). с. 113-120. ISSN 2219-8741

[img] Text (Мета статті. Метою роботи є соціологічний аналіз чинників підвищення культури здо- рового способу життя та визначення рівня розвитку спортивної й оздоровчої інфраструкту- ри та системи заходів у територіальних громадах Запорізької області. Методом порівня)
DRSC_2021_1_Глебова статья.pdf

Скачати (375kB)

Резюме

Результати. Дані проведеного дослідження засвідчують значні зрушення та інтенсивний розвиток масового та професійного спорту і фізичної культури в Запорізькій області. Вста- новлено рівень забезпеченості об’єктами спортивної інфраструктури, спортивних споруд за місцем проживання, їх стан. Констатується недостатня забезпеченість об’єктами спор- тивної інфраструктури та низький рівень умов для занять фізичною культурою для меш- канців похилого віку, людей з інвалідністю та незахищених категорій населення. Обґрунто- вується потреба об’єднань зусиль ЗОДА з зацікавленими представниками соціально- відповідального бізнесу та громадськими організаціями для запровадження доступних, якісних та різноманітних форм спортивних, реабілітаційних та оздоровчих послуг для різних груп населення відповідно до європейських стандартів.

Тип елементу : Стаття
Теми: H Суспільні науки > HM Соціологія
Підрозділи: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра соціології > Фахові видання
Користувач, що депонує: Ірина Семенюк
Дата внесення: 22 Черв 2021 17:20
Останні зміни: 22 Черв 2021 17:20
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/12021

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу